Portada

El nou entrenador del Palamós, Jordi Guerrero, dibuixa les claus de l'equip que vol al Costa Brava Esports

Jordi Guerrero, Oriol Alsina i Miquel Aguilar van passar pels estudis de televisió Costa Brava per començar a dibuixar el Palamós 2013 - 2014.

 El programa Costa Brava Esports va viure la presentació d'un tècnic que arriba després de la marxa d'Eduardo Vílchez. El fins ara tècnic del Degà va declinar l'oferta de la junta directiva tot i que aquesta contenia tot el que ell havia demanat per seguir.

Amb Vílchez descartat Oriol Alsina ha confiat en un tècnic que coneix molt bé. Jordi Guerrero. Un rodamon del futbol gironí que com a jugador ha passat per Arbúcies, Vilobí i Sant Feliu de Guíxols, i com a tècnic per Tordera, Amer i el Farners. Després de treure's el títol d'entrenador ha ajudat al propi Alsina a Llagostera. Tot i ser la segona opció, la junta presidida per Aguilar té fe cega en el nou tècnic.¡

Malgrat que les preferències passaven per mantenir El Maestro a la banqueta, Oriol Alsina va assegurar que no és una opció improvitzada sinó que és una aposta clara i en la mesura del que es pugui fer una afirmació d'aquesta categoria, segura.

Objectiu, la permanència sense angoixes

Jordi Guerrero ve a Palamós amb l'objectiu d'aconseguir la permanència a Tercera sense patir com la temporada actual. Mestre de professió a l'escola Vedruna d'Arbúcies, té una idea molt clara de com vol que juguin els seus homes.

Amb un pressupost inferior al de la temporada anterior, el repte de Guerrero i Alsina és majúscul. De moment ja hi ha una primera peça essencial lligada. El pitxitxi Javi Revert, que va renovar la setmana passada. Al llarg d'aquests propers dies s'anirà perfilant qui marxa i qui es queda de la plantilla actual, i contractant les peces que es necessiten per fer un Palamós guanyador.

Notícies relacionades

El Palamós renova Javi Revert (24-05-2013)

Oriol Alsina, nou director tècnic del Palamós (23-05-2013)

El Palamós es manté a tercera (13-05-2013)