Begur entrega un miler de paneres a la gent gran del municipi

Si hi ha una tradició a Begur per Nadal aquesta és el lliurament dels lots a jubilats i pensionistes. Els dies previs a les festes la casa de la vila es converteix en la seu de l'entrega d'aquestes paneres que les persones grans del municipi recullen molt contents. 
This text will be replaced
Fa més de 30 anys que cada any per Nadal l'Ajuntament rep un per un als jubilats, pensionistes, majors de 65 anys, vidus i vídues empadronats al municipi i els lliura de la mà de l'alcalde o diferents regidors un petit obsequi que conté diferents productes nadalencs que de ben segur estaran a les taules dels principals àpats de les festes.
 
Aquesta és la manera que des de fa tres dècades Begur felicita les festes a la gent gran de la població. Tot una tradició que serveix també per intercanviar unes paraules amb persones que al llarg de any potser no tenen la oportunitat de tenir contacte amb alcalde i regidors.
 
Durant un parell de dies es repartiran aquest miler de lots de Nadal que també va acompanyat per un calendari enguany dedicat a façanes del municipi.