Neix la Sant Silvestre Swim a Begur

Una desena de valents nedadors van travessar la badia de Sa Riera a Begur en el seu últim bany de l'any. És així com va néixer la primera edició d'una nova prova de caràcter festiu i nadalenc sota el nom de Sant Silvestre Swim
 
This text will be replaced
 
Amb un recorregut d'uns 200 metres que unia els dos extrems de Sa Riera des de la cala Port d'es Pi fins a la del Rei, nedadors de totes les edats i nivells van completar amb temps d'entre tres i cinc minuts una Sant Silvestre Swim que ha arribat a Begur per quedar-s'hi. Al finalitzar la travessa tots els assistents van compartir una recomfortant xocolata calenta.
 
La prova va estar organitzada per l'associació Begur Aigües Obertes, un col·lectiu que també va debutar aquest passat 2016 amb una multitudinària travessa sota la llum de la lluna plena el mes d'agost i que vol complementar l'oferta esportiva de la vila. 
 
El mateix matí del 31 de desembre una nova inciativa també va veure la llum a Begur, quan el popular Home dels Nassos va passejar-se pels carrers del centre de la població per primera vegada per anunciar l'arribada del final de l'any.