L'Ajuntament de Begur demana als seus veïns quin model de neteja volen

L'equip de govern de Begur vol implicar els veïns de la vila en la modificiació de l'actual ordenança de neteja i de gestió de residus urbans. Aquesta va ser aprovada fa gairebé trenta anys i és per això que ara s'ha obert una consulta pública al lloc web de l'Ajuntament on els begurencs hi poden dir la seva. 
 
This text will be replaced
 
La consulta, que estarà oberta a tots els interessats fins el dissabte 21 de gener, tracta sobre diversos aspectes com són els antecedents, els problemes a solucionar, la necessitat de l'aprovació de la modificació, els objectius a fixar-se i les possibilitats alternatives. 
 
Considerant els resultats obtinguts el govern begurenc elaborarà el projecte d'ordenança de neteja i gestió de residus urbans, en una iniciativa que pretén adaptar-se a una nova realitat social i al canvi produït en la gestió de residus sòlids urbans a Begur, on a partir del proper febrer es començarà a apostar per la recollida selectiva porta a porta. Actualment la vila fa una recollida selectiva d'un 20% i amb aquest nou sistema busca arribar al 50% al primer any i posteriorment seguir incrementant el percentatge. 
 
L'ordenança de neteja vigent va ser aprovada pel consistori begurenc l'octubre del 1989.