Una trentena de vehicles participen al primer Raid Laberinto

Victor d'Croz i Jordi Serrat, en categoria Navegació, i els germans Ricardo i Carlos Ferrón, en Aprenent, van proclamar-se vencedors de la primera edició del rally Raid Laberinto. Amb sortida i arribada a Begur, aquesta ha estat la primera prova de regularitat sobre terra que s'ha fet mai a les comarques gironines. 
 
This text will be replaced
Intervé: Vicenç Llenas, Organització
 
Aquesta és una experiència que va començar l'any passat però enguany s'ha fet en format "roadbook", és a dir, havent de seguir un llibre de ruta, i en aquest cas amb uns trams de regularitat per carretera oberta en els que s'havien de complir unes mitjanes sense poder córrer més del permès. 
 
Una trentena de vehicles es van reunir dissabte al matí a Begur per participar en les tres categories possibles: Navegació, Aprenent i Família, aquesta darrera fora de campionat. Amb parada per dinar a Fornells de la Selva, el trajecte era de gairebé 300 quilòmetres al llarg de les comarques del Baix Empordà, el Gironès i l'Alt Empordà.
 
En categoria Navegació Juan Donatiu i Quim Vilatarsana van ser els segons classificats, mentre que el podi d'Aprenent el van completar Nasi Claret i Mireia Llansó, al segon esglaó, i Ramon Martí i Toni Grau, al tercer. 
 
El Raid Laberinto, a més, va gaudir del prestigi de comptar amb pilots que havien participat prèviament a proves de l'envergadura del Dakar o el Campionat d'Espanya de Raids.