Begur rep 65 projectes al procés participatiu del pressupost d'inversions

L'Ajuntament de Begur ha rebut un total de 65 projectes d'inversió al primer procés de participació ciutadana per decidir el destí de 100.000 euros de la partida d'inversions.
This text will be replaced
El govern s'ha sorprès per l'elevat nombre de propostes fetes pels ciutadans, de fet esperaven rebre'n una trentena a molt estirar. El fet que la resposta ciutadana hagi superat els seus càlculs els ha fet canviar el calendari previst i si inicialment a principis de mes s'havia de decidir la viabilitat dels projectes presentats, aquesta data es posposa fins a finals de mes. Serà llavors quan una comissió tècnica decidirà quins dels 65 projectes d'inversió s'admeten i quins no. Aquesta decisió s'ha de prendre en funció de la viabilitat legal tècnica i exconòmica de les propostes.
 
Despés s'obrirà la tercera fase del procés: exposar els projectes presentats pels ciutadans a la sala les Escoles Velles perquè els mateixos begurencs decideixin quins projectes volen que s'executin. Els veïns de Begur majors de 16 anys tindran 2 setmanes per votar tres propostes. Per poder exercir el dret de vot hauran d'anar presencialment a l'Ajuntament i presentar el Document Nacional d'Identitat. 
 
Les propostes més votades seran trameses a les seves àrees corresponents perquè els tècnics municipals redactin un avantprojecte. Es comotarà amb la col·laboració de les persones que van plantejar la inversió. Seguiran el curs administratiu passant-les per aprovació del ple i incorporant-les al pressupost municipal.