Miquel Martín presenta 'El riu encès'

Tres personatges marcats per la pèrdua d'algú, tres històries dures que en un moment determinat es creuen i tot agafa sentit. Aquest és l'esperit de 'El riu encès' l'últim llibre de l'escriptor begurenc Miquel Martín.
This text will be replaced
INTERVÉ: Miquel Martín, escriptor
 
Aquesta novel·la trasllada a l'autor del seu mar turquesa que banya Begur fins a la ciutat de Girona i la Vall de Camprodon on es desenvolupa la història. L'autor ha escrit una novel·la dura però l'ha volgut explicar amb to poètic. El gran objectiu era que el lector llegís el llibre de manera fluïda, com el riu que dóna nom a la novel·la.
 
Aquest divendres presenta el llibre a La Bisbal, també ho farà al seu poble, a Begur, i a Palafrugell d'on n'és autor de capçalera a la biblioteca. 'El riu encès' també es presentarà a Girona i a Camprodon, els indrets on transcórre la història. 
 
Amb aquest ja són 6 els títols publicats per Miquel Martín a més de les col·laboracions que ha fet en altres llibres lTambé ha publicat articles a diversos diaris i revistes. Miquel Martin acaba de publicar 'El riu encès' però ja treballa en un nou llibre que sortirà a la tardor i que combina paisatge i cuina.