Begur reivindica la lectura el dia de Sant Jordi

La diada de Sant Jordi també pot ser una jornada de reivindicació. Però en aquest cas no és reivindicació política, sinó de la lectura. Amb aquesta única intenció tothom qui ho va voler va poder presentar-se al centre de Begur amb el seu text preferit i llegir-lo durant la 2a Lectura compartida de fragments literaris al carrer.
 
This text will be replaced
Intervé: Joan Loureiro, Alcalde de Begur
 
Poesia o prosa. Català o castellà. Els detalls no importaven, el fet era llegir en veu alta i compartir el gust per la lectura en el dia català de les lletres per excel·lència. Aquest any la resposta dels lectors va ser massiva i va doblar la participació de la primera edició, també gràcies al fet de que Sant Jordi caigués en diumenge.
 
El Sant Jordi a Begur es va complementar amb molts actes des del divendres anterior. Activitats i jocs per nens o un maridatge entre els vins del celler Empordàlia i els textos de l'escriptor begurenc Miquel Martín van ser algunes de les ofertes que va oferir la vila en un cap de setmana tan multitudinari que fins i tot va deixar els visitants sense lloc a molts restaurants.