Francesc de Lanuza i Santi Pellejero guanyen la Swimrun Costa Brava

Francesc de Lanuza i Santi Pellejero, amb un temps de 5:21:27, van guanyar la segona edició del Swimrun Costa Brava, una exigent prova que guanya adeptes i que, a diferència d'un duatló convencional, combina costantment trams de natació amb trams de running i obliga als esportistes a dur tot l'equipament posat. 
 
This text will be replaced
Intervé: Martí Aldrich, Regidor d'esports de Begur
 
Per competir s'havia de fer en parelles. 50 tàndems es van donar cita a primera hora del matí a dalt del Castell de Begur per completar una marató de 6 quilòmetres d'aigua i 36 de terra que tenia a la cala d'Aiguafreda el primer contacte amb el mar i que arribava fins a Platja d'Aro.
 
A part de la categoria reina també hi havia una distància mitja de 21 km anomenada "Sprint" que sortia de Calella de Palafrugell i que va comptar amb 69 equips i una distància "short" des de La Fosca de Palamós, amb 30 parelles més. En total, 149 conjunts i 298 atletes que doblen les xifres de participació de l'any passat 
 
A la prova principal Ludovic Maillard i Sabrina Maurette van ser la millor parella mixta mentre que Isobel Joiner i Rosemary Byde van ser les millors dones. La categoria "sprint" la van guanyar Javi Cirujano i Cisco Juarez, amb 2:52:31, i la "short" se la van emportar, amb 1:49:23, Joan Miquel Martí i Josep Coll.