Begur es vesteix de primavera amb la tercera edició del Begur en Flor

Cada vegada és més freqüent que els diferents municipis celebrin la primavera engalanant amb motius florals i omplint de colors i vida els seus carrers i racons. Begur ho ha fet aquest any amb la tercera edició del "Begur en Flor".
 
This text will be replaced
Intervé: Clara Dato, Associació de  Comerç i Turisme de Begur
 
Els que s'hagin acostat a Begur al llarg d'aquest cap de setmana no només hauran pogut veure com comerciants , veïns i artistes diversos han unit esforços per vestir de flors la vila, sinó que hauran gaudit de tallers, actuacions de músics de carrer o exposicions de vàries disciplines que artistes de la zona han ofert de forma voluntària per mobilitzar tant econòmicament com culturalment el municipi fora del marc de la temporada d'estiu. 
 
Pel que fa a al pròpia decoració dels carrers, els comerciants hi han posat els recursos materials, però tot aquell que tingués un projecte imaginatiu per aportar-hi el seu gra de sorra ha disposat de llibertat creativa absoluta per fer lluir algun dels racons amb encant que ofereix el centre històric begurenc. A més, per primer cop en tres anys l'esdeveniment ha sortit a altres emplaçaments com el Mas d'en Pinc o les cales de Sa Tuna i Aiguafreda. 
 
L'agenda d'activitats del Begur en Flor, que s'ha allargat des del divendres 5 fins al diumenge 7 de maig, s'ha vist completada amb concerts al llarg dels tres dies, visites guiades per la vila o cursos de fotografia. D'entre tots els espais decorats el que segurament més ha destacat i més felicitacions s'ha emportat ha estat el del Casino, amb una instal·lació de temàtica marítima.