Nens i pares planten quaranta alzines a Begur

Conscienciar i inculcar el respecte per la natura, però també ensenyar indrets desconeguts del poble tant a grans com a petits són els dos grans objectius amb els que va tenir lloc a Begur una nova plantada d'arbres amb motiu del dia del Medi Ambient
 
This text will be replaced
Intervé: Joan Loureiro, alcalde de Begur
 
Alumnes de tots els cursos de l'escola Doctor Arruga i de la llar d'infants Ses Falugues van unir esforços amb els seus pares per plantar quaranta alzines a l'antiga pedrera de Miramar, un racó amagat del paratge de del Cap d'es Forn que sorprèn a tothom per les seves espectaculars vistes. Cada any la plantada d'arbres pretén que es treballi amb espècies autòctones tradicionals del paisatge mediterrani que amb el temps han anat perdent pes en els nostros boscos, com la mateix alzina o l'olivera. 
 
La jornada  va començar amb l'entrega de premis del concurs de dibuix del Dia de l'Arbre i va finalitzar amb un esmorzar popular. Durant la mateixa setmana a l'altra escola municipal, la de l'Olivar Vell d'Esclanyà, els alumnes del centre van plantar quatre ceps.