El Festival de Música de Begur presenta el cartell de la 40a edició

El Festival de Música de Begur celebra 40 anys amb un cartell ambiciós on hi llueixen noms com Manel, The Excitements o Albert Pla. El certamen begurenc aixecarà el teló el 28 de juliol amb la baixada en cercavila del Castell de Begur amb la Balkan Paradise Orchestra i el posterior concert de Gospel Viu Choir amb l'espectacle Reload. 
This text will be replaced
 
El 30 de juliol actuarà la Boston Youth Jazz Orchestra, que estrenarà la platja de Sa Riera com a escenari del festival. 
 
L'1 d'agost serà el torn de Cèlia Pallí i Francois Klark, que tornaran a portar el festival al casc antic Esclanyà.
 
L'endemà, Rosalia i Refree portaran un espectacle mescla de flamenc i vanguardia al Mas d'en Pinc, consolidant l'antiga casa de la bailaora Carmen Amaya com l'escenari flamenc del festival. 
 
El 4 d'agost serà el torn d'Albert Pla i Diego Cortés, un tàndem explosiu no deixarà indiferent ningú. L'11 d'agost els Manel seran els amos de les Escoles Velles amb el seu darrer àlbum, "Jo competeixo", i tancaran el festival The Excitements amb The Breaking Rule. 
 
En total, 8 concerts en menys d'un mes per un festival de proximitat que fa 4 dècades que batalla per consolidar-se com un dels festivals de mig format de referència a la Costa Brava.