Un suquet de rap guanya el X Concurs de Cuina Popular de peix de roca de Begur

Un suquet de rap a l'all cremat va emportar-se el X Concurs de Cuina Popular de la Campanya del Peix de Roca de Begur. L'elaboració, obra de Carmina Torres, era un dels quatre plats casolans finalistes d'un certamen que any rere any reuneix fidels amants de la cuina begurenca de tota la vida. 
 
This text will be replaced
Intervé: Joan Loureiro, Alcalde de Begur
 
Al premi per a Carmina Torres s'hi va sumar també un accèssit per als calamars farcits de peix de roca de Ricard Soler i Carme Gratacós. La resta de creacions finalistes van ser un fricandó de pop amb trompetes de la mort i un pastís de peix de roca amb pallarides. Després que el jurat fes els pertinents tastos i valoracions tothom qui ho va voler va poder gaudir dels plats de forma gratuïta en un acte que va reivindicar un cop més la cuina de sempre i el producte local i de qualitat.  
 
A part del concurs de cuina popular aquest cap de setmana també es van entregar els premis del concurs d'Aparadors. El guardó va anar a parar a la merceria s'Agulla, que es va imposar a onze establiments més. Totes aquestes iniciatives formen part de la Campanya del Peix de Roca que finalitza el 5 de juny. Mentrestant catorze restaurants begurencs oferiran menús que oscil·len entre els 38 i els 60 euros.