Begur Sota Aigua ensenya els nens a estimar el mar amb diverses activitats

Històries de mar, de mariners i de pescadors, és la pedagogia perfecta per entendre el món marí des dels ulls d'un nen. Amb aquesta idea, l'associació Sota Aigua ha organitzat una jornada lúdica pels 200 nens i nenes de l'escola Dr. Arruga de Begur. 
 
This text will be replaced
Intervé: Sandra Bisbe, membre de l'associació Begur Sota Aigua
 
 
L'objectiu, conscienciar-los sobre la riquesa marina del seu poble i la necessitat de tenir-ne cura. Els alumnes de primària ho han fet aquest divendres amb dues activitats paral·leles a la cala Sa Tuna, mentre un grup escoltava atentament les històries de pescadors d'en Llorenç, els altres han vist com es preparava un bussejador per endinsar-se al fons marí. Han pogut veure animals marins i han escoltat de primera veu testimonis de la vida a mar. Els altres cicles també han participat en la jornada en tallers, treballs manuals, xerrades i pel·lícules.
 
Les cales de Begur i la seva riquesa del fons marí és un dels patrimonis més importants que té la població. És per això que l'associació Sota Aigua, mitjançant activitats com aquesta pretén donar a conèixer aquest tresor de la costa brava i conscienciar sobre la necessitat de la seva preservació.
 
L'activitat d'aquest divendres és la primera activitat de la tercera edició de la Fira Begur Sota Aigua, una fira dedicada al busseig que durarà tot el cap de setmana i clourà al dilluns amb una neteja submarina a la reserva de Ses Negres.