Adrián González i César Grijalvo guanyen a Begur la 2a prova de la VI Copa Marnaton eDreams

Més de 700 nedadors van participar a la 2a prova de la Copa Marnaton eDreams i ho van fer des de Begur a la que és una de les proves més complicades d'aquesta competició de natació en aigües obertes.
This text will be replaced
INTERVÉ: David Campà, director Marnaton
 
Els nedadors van gaudir d'un dia esplèndit amb la mar quieta, poc vent i l'aigua transparent. Condicions que els hi van ser favorables per completar els 7 quilòmetres de travessia als nedadors més experimentats i 3 i mig pels nedadors que s'han començat a aficionar a la natació en aigües obertes. És la 5a vegada que el municipi de Begur i sobretot les seves platges acull aquesta prova que va néixer fa 9 anys per popularitzar la natació de llarga distància prestant especial atenció a la seguretat, l'entorn i l'ambient familiar.
 
Adrián González, del Centre Natació Mataró, i Cèsar Grijalvo, del Club Natació Atlètic Barceloneta, han estat els guanyadors absoluts de les proves dels 7.000 metres i 3.500 metres, respectivament. González va tardar 1 hora i 18 minuts en fer el recorregut entre Aiguablava i Sa Riera, mentre Grijalvo  va estar 40 minuts i 37 segons nedant de Sa Tuna a Sa Riera.
 
A nivell femení, la primera dona en completar els 7 quilòmetres va ser Mireia Gómez, del CN Sabadell, amb un temps d’1 hora, 30 minuts i 24 segons. La primera en acabar els 3 quilòmetres i mig va ser Sabina Martínez, amb un temps de 41 minuts i 19 segons. 
 
Per complir amb el caràcter familiar que se li vol donar a la competició des de Sa Riera es van fer diverses proves de MARNATON Kids, obert als nens de 5 a 13 anys, amb més de 50 participants, amb la finalitat de potenciar la natació entre els més joves. 
 
La primera prova de la VI Copa Marnaton es va fer a Barcelona i les dues properes proves es faran a Sant Feliu de Guíxols l'1 de juliol i a Cadaqués el 16 de setembre.