Ensinistrament per gossos i teràpies pels amos

Aconseguir que un gos sigui obedient i tingui un bon comportament no és fàcil i sovint s'ha de recórrer a professionals de l'ensinistrament que a través d'uns cursos ajuden a les persones que tenen gos a casa a millorar el vincle amb l'animal.
La tranquil·litat de l'amo és necessària per aconseguir que l'animal també estigui tranquil i és que les emocions de les persones els animals les detecten i reaccionen a elles. Des de la Guarderia Canina Elena tenen molt clar que per sociabilitzar els animals és molt important la col·laboració dels seus amos i per això aquest anu han incorporat un terapeuta que a aplicant les seves teràpies i tallers aconsegueix que les persones que tenen animals es prenguin la vida amb més tranquil·litat i automàticament millora la relació que té amb el seu gos.
 
This text will be replaced
INTERVÉ: Elena Hernández, propietària Guarderia Canina Elena / Jonathan Lozano, terapeuta
 / ric Bruch, ensinistrador
 
Des d'aquesta guarderia per gossos eduquen als animals a través del joc i a la vegada ofereixen el servei d'ensinistrament que serveix per millorar l'obediència i el comportament de l'animal.
 
En aquestes envejables instal·lacions els gossos hi passen temporades per necessitat o voluntat dels seus amos i a través del joc s'eduquen i se sociabilitzen amb la manada que conviu a la guarderia i gràcies a l'atenció del personal.