Nou èxit del tobogan d'aigua urbà de Begur

El tobogan urbà d’aigua de 100 metres de llargada ha estat aquest diumenge, com ja va ser-ho l’any passat, el gran atractiu dels actes programats de la festa major de Sant Pere de Begur. Centenars de persones de totes les edats i d’arreu de la comarca han gaudit el fet de poder lliscar pel tobogan, instal·lat novament a l’avinguda amb pendent de l’Onze de Setembre. 
 
This text will be replaced
Intervé: Joan Loureiro, alcalde de Begur
 
Al llarg de més de tres hores tant infants com adults, entre els quals hi havia l’alcalde i el regidor de Festes, Joan Loureiro i Marià Renart, han aprofitat que Begur és un poble amb pendents pronunciades i que la llei de la gravetat no acostuma a fallar per llançar-se a celebrar de forma refrescant la festa local. També ha estat una bona manera  d'agafar energies per encarar un estiu que es planteja molt mogut. 
 
La festa major, a part de recuperar el gran èxit de l’any passat, també ha incorporat una sèrie de novetats, algunes de les quals no s’han pogut fer per culpa de la pluja caiguda aquests dies, com ha estat el correfoc, la nit jove o l’espectacle humorístic de Meugenio.
 
 Malgrat el temps, s’ha pogut fer la major part dels actes programats, amb algunes de les novetats previstes, com ha estat el correbou infantil, la festa Holy, el dinar popular  o el festival de patinatge artístic. Sense oblidar actes tradicionals de la festa com és l’ofici solemne cantat per la Coral de Begur o l’audició de sardanes.