Quim Masferrer inaugura aquest divendres la Festa Major d'Esclanyà

 
Quim Masferrer  i Doctor Prats són els grans atractius del programa d’actes de la festa major d’Esclanyà, a Begur, que té lloc aquest proper cap de setmana. 
 
Masferrer, conegut pel programa televisiu El Foraster, serà l’encarregat d’obrir la festa aquest divendres, a les 22 hores, amb l’espectacle teatral “Temps” al local polivalent. Per la seva banda, el grup Doctor Prats és el principal grup de la festa jove, que tindrà lloc dissabte, a partir de les 23 hores, al polivalent. Abans, actuaran el discjòquei Kharloss Selektah i la formació Festucs, ambdós de Palafrugell. El programa festiu, que organitza la Comissió de Festes d’Esclanyà amb el patrocini de l’Ajuntament de Begur i el Consell Municipal d’Esclanyà, ja va començar dissabte passat, 29 de juliol, amb la caminada nocturna d’Esclanyà a la platja de Tamariu, la qual va aplegar unes 80 persones.
 
Al llarg del dissabte ja hi ha programat una sèrie d’activitats, començant per la segona jornada esportiva, amb cycling i zumba, a partir de les 10,30 hores. Les dues sessions de cycling aniran a càrrec de Raúl Rubio i Leila Martínez, mentre la zumba, que començarà a les 12,30 hores, la dirigirà la begurenca Mari Carmen Tejada. A la tarda, com és tradició, hi haurà la festa infantil, a partir de les 17 hores amb ball d’escuma i xocolatada amb el conjunt Set de So.
 
Diumenge, tercer i darrer dia de la festa, es clourà amb els tradicionals concert i ball de fi de festa amb l’orquestra Montgrins, fundada el 1884 i dirigida per Martí Camós. El concert tindrà lloc a les 20 hores i el ball, a les 22,30 hores. A primera hora, a les 9,30 hores, tindrà lloc la inauguració del camp de bitlles catalanes i el corresponent torneig de festa major. Al migdia, hi haurà la missa solemne amb l’acompanyament de la cobla Bisbal Jove, que, en acabar, interpretarà a fora tres sardanes. A mitja tarda, a les 18 hores, hi haurà un espectacle de màgia a càrrec d’Ignasi el Mag.