L'exposició 'Take it like a woman' arriba a Begur

Alice Cooper parla d'una dona valenta en el tema Take it Like a Woman, i el fotògraf Josep Maria Palou ha pres el títol d'aquesta cançó per la seva exposició de dones artistes.
This text will be replaced
Intervé: Josep Maria Palou, fotògraf
 
Des de Tina Turner a Katy Perry o Shakira, el fotògraf presenta una sèrire de fotografies en blanc i negre fetes en actuacions en directe. Madonna, Isabel Pantoja, Anastacia, Britney Spears, Liza Minelli, Sinead O'Connor, Luz Casal i Patti Smith comparteixen exposició amb altres grans artistes que Palou ha seguit i fotografiat. 
 
 
Hi ha fotografies recents però també tirades durant els anys 80. És un recorregut de molts anys seguint concerts en directe en què Palou ha combinat dues de les seves grans aficions, la música i la fotografia. La mostra es va estrenar a Martorell d'on és l'artista, es va poder veure també al Festival de Jardins de Pedralbes i arriba ara a Begur a les Escoles Velles on es podrà visitar fins el 21 d'agost.
 
Alguns dels artistes estan fotografiats al Festival Porta Ferrada, Cap Roig i Peralada però la majoria d'ells són de concerts celebrats a Barcelona i Madrid.