Manel "competeixen" al màxim a Begur

Quan el grup barceloní Manel va anunciar ara fa més d'un any el nom del seu quart treball d'estudi "Jo competeixo" feia tota una declaració d'intencions. Begur va poder veure aquest divendres com la formació liderada per Guillem Gisbert aposten cada vegada més per un so elèctric i contundent.
 
This text will be replaced
 
Manel ja porta pràcticament un any i mig presentant el seu darrer disc i no deixa d'apostar-hi. Deu dels onze temes del compacte van sonar al Pati de les escoles velles de Begur, començant el concert per la rockera "Les Cosines" i acabant-lo amb el hit ballable "Sabotatge". Entremig van deixar pinzellades dels tres discs restants, en moltes ocasions amb arranjaments que busquen la nova sonoritat com en el cas de "Criticarem les noves modes de pentinats" o directament apostant per aquelles que ja s'acostaven al Manel més recent, com aquesta "Ai Yoko" del treball "Atletes baixin de l'escenari".
 
Manel pot presumir de ser un dels grups catalans que ha composat més himnes corejables entre la multitud els darrers anys. Prova d'això és l'eufòria amb la que es van rebre a Begur temes imprescindibles com "Al Mar", "La Serotonina", "Benvolgut" o "Teresa Rampell".