Begur inverteix més de 240.000 euros en millora de vies urbanes

Pla de millora de vies urbanes a Begur amb un pressupost que puja als 240.000 euros. L'equip de Govern ha aprovat diverses actuacions encaminades a fer pavimentació de vials que fins  ara estaven sense asfaltar, en mal estat o comportaven problemes pels conductors.
This text will be replaced
 
Intervé: Francesc Pilsà, regidor d'obres
 
La pavimentació es començarà a fer tant aviat com s'hagin acabat els tràmits administratius i està previst que finalitzi abans del 30 de novembres. Totes aquestes actuacions estan previstes en el pressupost d'aquest 2017. 
 
Pel que fa a l'ordre de les actuacions la primera es farà a Esclanyà al carrer Passatge del Nord. Es tracta del darrer vial de terra que hi ha al municipi i costarà més de 22.700 euros. També en aquest nucli s'actuarà al carrer de Josep Pallach amb una inversió de 22.400 euros.
 
A Begur es començarà pel vial que va des del cementiri a la plaça Forgas. L'actuació afectarà la part de baix i no arribarà a les cases. Es millorarà un asfalt que quan plou fa que els vehicles rellisquin. Aquest àmbit costa uns 8.5000 euros. 
 
En paral·lel es millorarà el paviment dels carrers Dalmau Bernat, s'Antiga, Atzavara, Camí del Semàfor, Catalonia, Ses Planasses, Ses Negres, Pa de Pessic, Carles Aribau, Violers, Joaquim Prat, Dr Pericot i Passatge Port d'es Pi. Tot plegat puja a més de 105.000 euros. 
 
A Sa Riera s'actuarà al carrer Cala del Rei, a Aiguablava a la cruïlla i al veïnat del Terme s'hi farà una petita actuació.
 
Totes les obres han  estat adjudicades a les empreses Rubau Tarrés i Aglomerats Girona