El Festival Internacional de Cinema de Begur aposta per la comèdia

El Festival Internacional de Cinema de Begur es presenta aquest divendres a Sitges dins del 50è Festival Internacional de Cinema Fantàstic. Una oportunitat per donar a conèixer la feina que es fa des de Begur amb un petit festival que aquest any ja ha decidit què vol ser de gran.
La comèdia és el gènere escollit com a especialització del festival i aquest 2017 totes les premieres, projeccions i els homenatges que es faran tenen el segell còmic.
This text will be replaced
INTERVÉ: Clara Dato, directora del Festival Internacional de Cinema de Begur
 
El Festival Internacional de Cinema de Begur  tindrà lloc la setmana que ve, de l’11 al 15 d’octubrei vol posar en valor el treball de directors i intèrprets, el talent emergent del món del curtmetratge, a més de recordar també els grans clàssics de la comèdia i les noves tendències del gènere. Un festival que va néixer fa 3 anys per omplir d'activitat el municipi ja fora de la temporada turística.
 
Durant el Festival es preveu retre homenatge a diverses persones relacionades amb la comèdia, com és el cas de l’actor català Joan Pera, el productor Enrique Uviedo i el director  Fernando Colomo. També a l’actor nord-amerocà Jerri Lewis, que va morir aquest passat estiu.
Es podran veure 3 premieres franceses i 1 d'americana i els més petits de la família es faran un lloc al festival amb la projecció de dos films d'animació infantil.
 
Aquest festival l'organitza l'associació Comerç i Turisme de Begur amb el suport de l'Ajuntament i els comerciants i restauradors hi participen activament amb propostes gastronòmiques, concursos i descomptes.