Les escoles de Begur participen al festival de cinema

Acostar el que és considerat el setè art als més petits de la casa. Això és el que ha centrat les primeres hores del Festival del Cinema de Begur. Tot i que les noves tecnologies formen part de la vida quotidiana dels nens i nenes, la gran pantalla que ens ofereix el cinema no és el més consumit per els famílies.
This text will be replaced
Intervé: Clara Dato, directora del Festival de Cinema de Begur
 
Per tal que els infants gaudeixin del que és anar fins a una sala de cine, seure en una de les butaques de platea i veure en una pantalla de grans dimensions una pel·lícula adient per la seva edat, el festival de cinema de Begur ha programat una sessió exclusiva per els escoles del municipi. Tots els alumnes de primària de l'escola Doctor Arruga de Begur i l'Olivar Vell d'Esclanyà han gaudit d'una matí de cinema de la mà del film d'animació 'Friends, aventura en la isla de los monstruos'.
 
Amb aquesta projeccció el festival ha donat el tret de sortida a l'edició d'enguany intentant fer planter entre els més joves perquè es converteixin en uns espectadors crítics de cara el futur. De cara el cap de setmana es programa una altra sessió infantil per poder gaudir en família i acostar un xic més el cinema a tots els públics.
 
El festival aplega enguany diverses seccions, com també diferents homenatges, sense oblidar les altres activitats noves com són la presentació del curtmetratge Tramuntana o la visita guiada a l'antic hotel Cap Sa Sal que va esdevenir plató de cinema.
 
El festival ha aixecat avui el teló i s'allarga tot el cap de setmana.