El patge dels Reis Mags visita l'Ajuntament de Begur

Seguint una estrella els Reis arribaran a Begur, però abans qui l'ha seguit han estat dos dels seus patges. Dalt de cavalls han arribat a les portes de l'Ajuntament, on els esperava tota aquesta currua de nens i nenes.  A Begur els infants s'han portat bé, o almenys això és el que han intentat vendre als enviats de Ses Majestats, tasca inútil si és mentida, ja que com molt bé saben els Reis ho veuen tot. De moment i a jutjar per l'ordre quasi mil·limètric de la fila que es feia aquest dijous al vespre davant l'Ajuntament sembla que sí. Els nens i nenes de Begur han estat bons i per això confien que els caurà algun dels regals que han posat a la carta.
TALL NENA
Abans d'entrar dins l'Ajuntament, però, els dos patges reials s'han adreçat fins a les escoles velles on s'hi va muntar un taller de confecció de fanalets. Tant o més important que portar-se bé, és ajudar els reis a arribar als diferents pobles i ciutats de la Costa Brava. A vegades l'estel no és suficient i fa falta l'ajuda dels fanalets que també aquest dijous molts portaven amb la il·lusió d'ensenyar-los als Reis.
Els nens més grans portaven les cartes dels seus germans més petits i tenien molt clares les preferències. Són tres Reis d'Orient i cada infant en té un que li agrada més que els altres.
TALL NEN
L'expectació per veure els Reis d'Orient va ser màxima, una cua que sortia fins a la Plaça i llargs minuts d'espera per saludar aquells que ompliran el dia sis de gener d'il·lusió i regals.

Seguint una estrella els Reis arribaran a Begur, però abans qui l'ha seguit han estat dos dels seus patges. Dalt de cavalls han arribat a les portes de l'Ajuntament, on els esperava tota una currua de nens i nenes.

A Begur els infants s'han portat bé, o almenys això és el que han intentat vendre als enviats de Ses Majestats, tasca inútil si és mentida, ja que com molt bé saben els Reis ho veuen tot. De moment i a jutjar per l'ordre quasi mil·limètric de la fila que es feia aquest dijous al vespre davant l'Ajuntament sembla que sí. Els nens i nenes de Begur han estat bons i per això confien que els caurà algun dels regals que han posat a la carta. 

Abans d'entrar dins l'Ajuntament, però, els dos patges reials s'han adreçat fins a les escoles velles on s'hi va muntar un taller de confecció de fanalets. Tant o més important que portar-se bé, és ajudar els reis a arribar als diferents pobles i ciutats de la Costa Brava. A vegades l'estel no és suficient i fa falta l'ajuda dels fanalets que també aquest dijous molts portaven amb la il·lusió d'ensenyar-los als Reis.  Els nens més grans portaven les cartes dels seus germans més petits i tenien molt clares les preferències. Són tres Reis d'Orient i cada infant en té un que li agrada més que els altres.

L'expectació per veure els Reis d'Orient va ser màxima, una cua que sortia fins a la Plaça i llargs minuts d'espera per saludar aquells que ompliran el dia sis de gener d'il·lusió i regals.

Veure vídeo