Endesa millora la xarxa elèctrica de Begur

Endesa ha finalitzat els treballs de reforma tecnològica de part de la xarxa elèctrica de mitja tensió de Begur amb l'objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric.

Fonts de la companyia elèctrica recollides per l'ACN han explicat que s'ha dotat un centre de transformació del municipi, situat a la Carretera de la Circumval·lació, amb les darreres tecnologies del sector.

El dispositiu compta ara amb sistemes de protecció dotats d'uns equips amb un gas de característiques especialment aïllants, en lloc dels tradicionals d'aire. Aquesta nova tecnologia és més segura i robusta de cara a suportar ambients salins i humits o de forta pol·lució. Alhora, gairebé no requereix manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el subministrament elèctric als clients.

Aquesta actuació, que ha suposat una inversió de gairebé 13.500 euros, garanteix, segons explica la companyia, la continuïtat del servei ja que té una repercussió directa en la reducció del temps de les possibles incidències, ja siguin pròpies o no.