Begur premia la narrativa per Sant Jordi

El 28è premi Vila de Begur de Narrativa curta va ser entregat a Jordi Boladeras i Sancho, l'escripor i poeta català de Sant Vicenç dels Horts.

La seva obra Les lleis de la reflexió va ser triada com a finalista dels 22 escrits presentats. Damunt de l'escenari es va fer l'entrega dels premis als guanyadors classificats per varies categories.

Aquest concurs literari amb el temps s'ha anat convertint en un esdeveniment cultural consolidat a la vila baixempordanesa que pretén fomentar i reforçar l'ús de la llengua catalana. El concurs també té l'objectiu de descobrir nous talents i donar a conèixer al públic nous noms en la literatura catalana.Tots els premiats van pujar a l'escenari un per un per obtenir el premi i fer la fotografia individual.

Aquest any al llarg del concurs, acompanyat per la Coral l'Esparver i per l'actuació de piano, es va procedir l'entrega dels premis del 5è Concurs de Cartells de la Fira d'Indians. L'artista premiat va ser ser Josep Isern amb la seva obra Aniversari Cubà.Segons el jurat la vivacitat, l'alegria i la simpatia van ser els aspectes claus per tal de que sigui el cartell guanyador.

Es va fotografiar al premiat al costat del seu cartell, el qual va ser triat entre els 23 cartells presenatats al concurs. Al final de l'acte es va fer una foto familiar a tots els guanyadors damunt de l'escenari amb el cartell premiat destacant al fons.