Begur celebra la sisena Fira del Mar i Botiga al Carrer

Durant el mes de maig i fins el segon cap de setmana de juny, Begur celebra diferents activitats a l'entorn de la quinzena Campanya del Peix de Roca que es pot degustar a 18 restaurants de la població fins el 9 de juny.

Aprofitant el pont de la segona Pasqua i la presència de visitants de diferents localitats catalanes i de l'estranger a la Costa Brava, el municipi va acollir la 6ena Fira del Mar i Botiga al Carrer.

 

Malgrat el temps variable, el nucli antic es va omplir de productes artesans i relacionats amb el món mariner així com un ampli ventall d'articles de les botigues de Begur i de visitants d'arreu que passejaven atrets per l'encant del poble i les activitats previstes. A la tarda, els nens i les nenes van agafar el protagonisme amb un taller de la companyia Kiks.

 

El mateix taller es repetirà el segon dissabte de just, en vigílies de la cloenda de la Campanya del Peix de Roca que s'acabarà el diumenge següent.

 

Amb aquestes activitats, com el concurs de cuina popular de peix de roca, les fires temàtiques, el concurs d'aparadors, el pregó de la campanya amb un tast popular o la nit dels amants del cinema, l'ajuntament i les entitats locals volen dotar la campanya gastronòmica de nous al·licients que dinamitzin el teixit comercial i de restauració i aporti nous clients a la mostra gastronòmica.

 

Els preus dels menús van dels 35 al 56 euros, en funció del menú que ofereix cada restaurants i campanya del peix de roca ja s'ha convertit en un referent del conjunt de campanyes gastronòmiques que es fan al llarg de l'any a l’Empordà i Girona.