Begur ha tornat a viure el 3x3 Street Basquet

Com si fos una ciutat d'una pel·lícula americana, Begur va viure aquest cap de setmana la febre del bàsquet de carrer.

Per quart any es va organitzar un torneig d'street bàsquet amb equips de 3 jugadors. Uns 110 esportistes agrupats en una trentena d'equips van prendre part en aquesta competició esportiva, on el més important no és guanyar, sinó gaudir del bàsquet.

El temps va acompanyar amb una jornada assolellada i temperatures altes. No és d'estranyar doncs, que les begudes isotòniques i l'aigua fossin mà de sant per recuperar els jugadors als descansos. La competició està organitzada per la Fundació Esportiva Begur amb el suport del consistori, que hi posa la infraestructura necessària per convertir el carrer, en una pista de bàsquet.

Els participants tenien entre 5 als 30 i pocs anys. Una edat, aquesta darrera, molt jove per jugar a bàsquet. I sinó que li preguntin a Darryl Middelton, que als seus 46 anys encara imposa els seus dos metres a les pistes de LEB Or amb el Lucentum d'Alacant.

Tornant a Begur, en comú entre els participants l'amor al bàsquet i el fet que hi havia certa experiència en aquest esport.

Pel que fa al torneig, a més de premis pels quanyadors hi va haver guardons a la millor indumentària, als millors tirs i a les cistelles més espectaculars.