630 nedadors participen a la 1a Zoot Open Water de Begur

Uns 630 nedadors van participar a la Zoot Open Water de Begur, una travessa nedant que resseguia per mar obert el cap de Begur.

Els nedadors podien escollir entre dues distpancies, una de 3 quilòmetres que sortia d'Aiguafreda i una de més llarga de 6 quilòmetres i mig que sortia d'Aiguablava. La meta de les dues distàncies era la platja de Sa Riera.

I el guanyador de la Zoot Open Water de Begur va ser Hugo Alberto Cardoso que va nedar els 6.500 metres amb un temps de 1 hora 18 minuts i 52 segosn. El segon classificat de la distància llarga va ser Xavier Llobet que va arribar només 30 segons després que el guanyador. Pel que fa a la categoria femenina la més ràpida va ser Soraia Vanessa Cardoso que va fer la distància llarga en 1 hora, 29 minuts i 22 segons. 3 minuts més tard arribava la segona classificada Minerva Pujol. Els participants van quedar impressionats amb la bellesa del paisatge. El begurenc Sergio Domingo va fer la distància llarga en 1 hora 50 minuts i 43 segons quedant al lloc 65 de la classificació general.

Les empreses organitzadores de l'esdeveniment esportiu i l'ajuntament de Begur van quedar molt satisfets d'aquesta primera edició i ara tocarà reunir-se per valorar una possible segona edició de cara a l'any vinent.