Cap de setmana de Festa Major a Begur

L'estiu a Begur és sinònim de festa. I per començar a escalfar motors de cara a uns mesos carregats d'activitats que culminaran amb la Fira d'Indians que millor que fer-ho amb la Festa Major de Sant Pere.

Durant tot el cap de setmana Begur ha estat immers en la festivitat de Sant Pere. Múltiples activitats per a tots els gustos i edats han fet sortir al carrer a ciutadans i turistes.

Si bé els primers actes de la Festa Major de Sant Pere ja els trobàvem el cap de setmana passat amb el torneig de bitlles catalanes que aquest any va arribar a la tercera edició. Aquest cap de setmana s'han viscut el gruix d'activitats. La clàssica fira de Sant Pere que va omplir el centre de la vila de parades de productes artesans es va combinar amb diferents propostes on tothom hi va trobar el seu lloc. I tot sempre amenitzat per la fira d'atraccions i llaminadures que sempre aixeca l'atenció dels més petits. Aquest ha estat l'ambient dels carrers de Begur aquest cap de setmana, però si un acte desperta espectació entre els vilatans aquest és el concert de Festa Major. Protagonitzat per l'Orquestra Internacional Maravella, el pati de les Escoles Velles es va omplir de gom a gom per veure en directe i amb una posició ben còmode aquest concert de tarda-vespre. I és que no és Festa Major sense concerts com aquests, on l'Orquestra Internacional Maravella al complet és capaç de mantenir el públic sense moure's i gaudint de l'espectacle que músic, cantants i ballarins ofereixen.

D'aquesta manera Begur ha encetat un estiu que ve amb un programa ampli d'activitats sota el braç. Des de mercats artesanas, a desfilades de moda, concerts, visites guiades, sardanes i activitats infantils, aquestes són algunes de les moltes propostes que ha preparat l'ajuntament begurenc. Ja al setembre, es celebrarà la desena edició de la Fira d'Indians que és el cap de setmana per excel·lència a la vila i tot acabarà igual que ha començat, amb una altra festa major, en aquest cas la Festa Major de Santa Reparada el 13 i 14 de setembre.