1.400 persones participen a la Marxa Puja i Baixa

 

1.400 persones van participar en l'activitat estrella de la Festa Major de Sant Pere de Begur. La Marxa Puja i Baixa que enguany arribava a la quarta edició, ja s'ha consolidat com una de les cites imprescindibles dins el calendari de marxes populars d'estiu.

 

 

Abans de sortir, algunes cares de nervis i concentració i d'altres molt més disteses i amb ganes tan sols de passar una bona estona gaudint de l'aire lliure.I és que la Marxa Puja i Baixa es caracteritza per aquestes dues cares de la mateixa moneda. Per una banda els que volen superar els 15 km de recorregut corrent, com un repte personal i per l'altra aquells que han decidit fer-lo caminant i poder apreciar cadascun dels racons per on transcorra la marxa.

 

Els primers metres d'aquests 15 km es van fer a pas molt lent. El gran nombre de participants va fer que es creessin aquestes cues tenint en compte l'amplada dels carrers del nucli antic de Begur que és on arrencava la marxa popular. La Marxa Puja i Baixa de Begur enguany presentava algunes novetats respecte passades edicions. El Club Excursionista Els Perduts van preparar diferents variacions en el recorregut que els ha permès resseguir i mostrar alhora un nou camí.

 

Es tracta d'una manera de combinar esport i esbarjo a l'hora que es gaudeix del paisatge, els camins de ronda, el GR-92 i els senders locals. Tot amb la intenció de disfrutar de les olors, els colors, el paisatge i la natura en estat pur.