Es celebra la XV edició de la travessa d'Eixugador-Aiguafreda

Un any més es celebra la travessa s'Eixugador - Aiguafreda essent aquest any la XV edició. La nadada popular va fer-se el passat diumenge 21 a les 10 del matí.

Una travessa de caire familiar que compta amb diferents perfils de nadadors: avis, pares, fills i nèts. Tots ells amb més ganes que mai de formar part d'aquesta edició de la travessa ja que la de l'estiu passat va quedar suspesa per forts vents. Aquest any, el mar es presentava totalment tranquil i acollia amb els braços oberts a tots aquells qui s'hi van inscriure.

L'organització traslladava als nadadors des d'Aiguablava fins a s'Eixugador amb barques com aquesta. Un cop allà, començava la travessa fins arribar a Aiguafreda, on a tots els participants els esperava un bon esmorzar i una samarreta com a record commemoratiu de la jornada.

Tots aquells qui vulguessin participar només havien de ser a les 9 del matí del mateix diumenge a Aiguafreda on pagant 5€, ja quedaven inscrits a aquesta XV edició que, com sempre, els ha deixat amb molt bon sabor de boca i amb ganes de repetir l'any que ve.