Festa Major d'Esclanyà

Concerts, festa jove, sardanes, teatre i festa de l'escuma. Aquestes van ser les activitats que es van dur a terme aquest cap de setmana per celebrar la Festa Major d'Esclanyà.

 

La festivitat d'aquest nucli concentra activitats per grans, joves i petits per tal que el ventall de persones que puguessin gaudir de la festa fós el més ampli possible. Els actes però, ja van començar el passat 27 de juliol amb l'original pintada de samarretes i la nit jove; un cap de setmana d'escalfament de motors pels joves.

Els actes oficials de Festa Major van tenir lloc aquest cap de setmana. El divendres a les 10 del vespre, el "grup de Teatru Es Quinze" van actuar pel municipi amb l'obra "No em toquis la flor".Les activitats programades per dissabte s'iniciaven amb la festa de l'escuma i de mulladissa pels més petits que van gaudir amb la participació de molts pares i d'una tarda de música i animació de la mà del grup SET DE SO.

Després d'un bon sopar de Festa Major, els habitants del municipi tenien una cita amb el grup LA BANDA DEL DRAC per demostrar els seus dots a la pista de ball.

Diumenge donava el tret de sortida als seus actes amb la missa solemne amb l'acompanyament del grup COBLA LA BISBAL JOVE i seguidament, es va poder gaudir de l'audició de tres sardanes. A les 20h del vespre no podia faltar el tradicional concert de festa major amb l'orquestra Els Montgrins.

Els Montgrins, que tornarien a actuar a 2/4 d'11 de la nit, tancaven els actes d'aquesta Festa Major 2013. Tant el poble com des de l'organització van quedar molt satisfets amb la participació i amb ganes de començar a treballar en les activitats de l'any vinent.