Glaucs torna a tocar a Begur, el seu poble bressol

El grup Glaucs tornava divendres als escenaris de Begur, el seu poble bressol, aprofitant el XXXVIè Festival de Música de la vila. I és que el grup de rock català va sorprendre al seu públic a l'últim moment. Durant la darrera cançó del concert, de sobte, va aparèixer damunt l'escenari al costat de Jofre Bardagí el conegut periodista Manel Fuentes per interpretar 'Badlands' de Bruce Springsteen que no va deixar indiferent a ningú.

 

El concert que va fer viatjar en el temps, va deixar amb molt bon sabor de boca els allà presents escoltant a un grup català com són Glaucs, que han tocat amb artistes de la talla de Serrat o Lax'n'busto, Sau, Sopa de Cabra, Brams o Whiskyns. I és que van saber posar-se al públic a la butxaca de seguida.

El grup va nèixer als 90, i després de la seva dissolució, han tornat 10 anys més tard per oferir una nova gira per Catalunya amb els seus grans èxits com ara 'Els teus ulls glaucs', 'Ho tornaria a fer' o 'Històries curtes' per a poder finançar un nou disc. I és que el cantant, Jofre Bardagí va anunciar a la seva conta Facebook que Glaucs, aquest cop sense Lluís Alsina, es tornaven a reunir per a la realització d'un nou disc que, esperen, estigui acabat a finals d'any.