Passejant pels 10 anys de Fira d'Indians de Begur

Totes aquestes fotografies de la mostra recullen instants dels deu anys de la Fira d'Indians de Begur. Enguany l'esdeveniment per excel·lència que viu municipi baixempordanès celebra el seu desè aniversari

i perquè quedi palès l'evolució que ha fet han muntat una exposició que ajuda a fer memòria dels inicis de la fira i del seu desenvolupament al llarg d'aquestes edicions.

Cadascuna de les fotografies il·lustren flashos de la fira, moments únics que demostren la implicació del poble, i és que la fira dóna cabuda a totes les entitats, grups i associacions que se l'han volgut fer seva. La clau de l'èxit recau en tots ells ja que han trobat en la fira un motiu d'orgull que els facilita rebre en tan sols un cap de setmana a 30.000 visitants.

L'exposició que es va inaugurar el cap de setmana passat es pot visitar a les Escoles Velles fins aquest diumenge. La fira arrencarà aquest divendres. El proper cap de setmana, de nou, Begur es transformarà per reviure aquell període històric que ha deixat una petjada a la població i a la identitat dels seus habitants. Durant aquells tres dies Begur ofereix una oferta diversa d'activitats que tenen com a fil conductor el passat indià.