Inauguració de la 10a Fira d'Indians de Begur

Gent vinguda d'arreu va reunir-se aquest divendres al vespre al nucli begurenc per gaudir d'aquesta fira que transporta els visitants al passat històric de la vila.

Vestits de blanc i guarnits amb barrets de palla, els visitants van assistir a activitat que aspira a assolir els 40.000 assistents de les edicions anteriors.

L'estrena de la fira va comptar amb la presència d'importants personalitats entre les quals destaca la vicepresidenta del govern de Catalunya, Joana Ortega, que va elogiar la fira i va manifestar la seva voluntat que segueixi creixent. I és que l'edició d'enguany és especial, ja que la Fira Fira d'Indians de Begur celebra el seu 10è aniversari.

La Fira d'Indians guarneix tot el poble de Begur amb decoració festiva i convida els assitents a retrobar-se amb el seu passat indià i el seu vincle amb Cuba. A part de les ofertes pròpies d'una fira com les parades de manufactures, les exhibicions de mestres artesans o la zona dedicada a fer un mos, durant el cap de setmana s'han preparat diverses activitats culturals i d'oci per despertar l'interès del públic.

Després de 10 edicions la Fira d'Indians de Begur està plenament consolidada i juntament amb la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca, s'ha convertit en marca indissoluble de la vila.