El nou contracte de la recollida d'escombraries i neteja viària de Begur millorarà l'eficiència del servei

La neteja viària de Begur durant els propers 4 anys estarà en mans de l'empresa, Innovia Coptalia, que gestionarà la nova concessió del servei de recollida d'escombraries i neteja viària.

Fins ara, la plantilla depenia directament de l'ajuntament i l'empresa només gestionava la recollida d'escombraries. El govern de CiU creu que amb l'externalització de tots el servei millorarà en diferents aspectes com l’eficiència.

 

Aquesta es la principal novetat del nou contracte que tindrà una durada de 4 anys amb possibilitat de prorrogar-los dos anys més. L'import de la concessió es de 927.000 euros. La nova concessió també preveu millores de caràcter tècnic.

 

L'ajuntament ha validat la nova concessió en el ple d'agost. L’ intenció del govern municipal era que el nou contracte entrés en vigor abans de Setmana Santa per no afectar la temporada turística. Però la pugna de les dues empreses més ben valorades que es van presentar al concurs per aconseguir la concessió ha retardat la seva entrada en vigor fins a finals d'estiu.

 

Al final s'ha adjudicat el servei, Innovia Coptalia, l'empresa que l'ha prestat en els darrers anys i això ha permès no afectar la temporada turística. Des del govern municipal diuen que es tracta del contracte més important que aprovarà l'ajuntament dins aquest mandat.