Una dotzena d'artistes participen a l'Art Village de Begur

Totes les peces de lArt Village de Begur ja siguin pintura, escultura o joieria tenen un denominador comú: els seus autors són begurencs. Una dotzena d'artistes del municipi participen a l'Art Village de Begur.

L'exposició agrupa una vuitantena d'obres de diferents disciplines. A la mostra hi trobem peces del pluridisciplinar Pere Amilibia Estrany o escultures de bronze de Marta Moreu. I és que en total són 12 els artistes de Begur que han decidit sumar-se a aquesta iniciativa que va néixer fa un parell d'anys. Un projecte que la comunitat artística begurenca ha rebut amb els braços oberts.

L'Art Village de Begur que va sorgir el 2011 preté ser un punt de partida pels artistes del municipi a exposar a casa seva i compartir l'experiència tant de mostrar les seves obres als demés com d'intercanviar impressions. L'exposició s'ha pogut veure aquest cap de setmana en la casa Pere Roger, un edifici indià construït al nucli antic del municipi a mitjan segle XIX. La pròpia casa ja convida a contemplar-la, carregada de frescs i dibuixos únics, esdevé una veritable obra d'art, que durant uns dies a més s'ha convertit en sala d'exposicions.