Més de 200 nens i 14 equips formen la temporada 2013-2014 de futbol a Begur

Més de 200 nens s'han inscrit a la Fundació Esportiva Begur per jugar durant la temporada 2013-2014 en els diferents equips de futbol que gestiona l'entitat.

La presentació dels equips s'ha fet coincidir amb el primer cap de setmana d'octubre sota una gran expectació social i la presència de les autoritats locals.

 

Des de l'àrea d'Esports reconeixen que el futbol es l'esport estrella del municipi, si es te en compte que el percentatge de joves del poble que el practiquen es molt alt. L'afició pel futbol reuneix jugadors de totes les edats i diferents categories.

 

Els equips els gestiona la Fundació Privada Catalana Esportiva Begur que es va néixer amb la vocació de promocionar l'esport base a la població. El patronat de la fundació està format per l'alcalde, regidors del govern i l'oposició i persones vinculades a l'esport. Actualment, la fundació gestiona els equips de futbol i bàsquet.

 

La presentació de diumenge al migdia va aplegar una gran quantitat de públic a les grades i l'entorn del camp, la gran majoria familiars dels jugadors.