El govern de Begur rebutja la petició de dimissió de la regidora d'Hisenda feta per SI

En el ple ordinari del mes d'octubre de l'Ajuntament de Begur s'hi va debatre i es va desestimar, en el punt 5 de l'ordre del dia, la petició (per part de SI Begur) de dimissió de la regidora d'Hisenda Rosa Pérez.

Segons el portaveu de Solidaritat per la Independència el consistori hauria contractat a una empresa de serveis que al seu torn subcontracta verbalment i de forma encoberta a una altra empresa d'un familiar molt proper de la regidora en qüestió, a la qual es destinen partides importants de diners. Unes acusacions que la regidora va rebutjar.

Renart es queixa que "en aquest Ajuntament fa massa anys que fan i desfan al seu gust sense donar explicacions a ningú, i ara els molesta que nosaltres exigim trasparència i demanem auditories de temes sospitosos, com si es protegissin els uns als altres per tapar pràctiques poc ètiques".

L'equip de govern va rebutjar les acusasions del portaveu de SI, a l'oposició, i el PSC, també a l'oposició, va recomanar a Renart que si té proves de les acusasions ho porti a la justícia. Solidaritat Catalana ha fet públic que continuarà treballant en aquest afer i en breu ho durà als Tribunals.