Begur celebra Tots Sants amb la Fira de la Castanyera

Fa 3 anys que Begur té una cita important quan arriba la tardor: La Fira de la Castanyera. 

Els dies 1, 2 i 3 de novembre el municipi begurenc ha celebrat aquest certamen únic al Baix Empordà que pretén dinamitzar el pont de Tots Sant.

L'activitat estrella de la fira ha estat un cop més la castanyada popular que es va fer el dia de Tots Sants on s'hi torren més de 150 quilos de castanyes. A més d'aquesta cita multitudinària, s'han proramat diverses iniciatives al llarg del cap de setmana com tallers i espectacles per nens, sessions de cinema o una un mercat artesà amb més de trenta parades diferents.

Des de l'Ajuntament es mostren satisfets del tarannà que ha seguit l'edició d'enguany d'aquesta fira, que tot i ser jove ja s'està consolidant.

Els tres dies de pont de Tots Sants i el bon clima que els ha acompanyat han portat un bon volum de visitants, especialment de Barcelona i rodalies però també francesos. Hotels i restaurants de Begur s'han mostrat molt satisfets de la consolidació d'aquesta festa, que té un impacte important a la seva economia.

Malgrat els beneficis, des de l'Ajuntament no volen oblidar que és una festa pensada originalment pel gaudi dels begurencs.

La Fira de la Castanyera és una activitat organitzada col·lectivament entre l'Ajuntament de Begur, l'Associació de Comerciants i l'Associació Juvenil Els Xics.