El comerç de Begur visita l’eix comercial de Lleida

Un any més, el passat 4 de novembre, disset botiguers de Begur varen visitar com a jornada de formació, l’eix comercial de la ciutat de Lleida.

En aquesta jornada de treball la gerent de l’eix comercial de Lleida, la Sra. Judith González, va fer una presentació de les accions que organitzen al llarg de l’any, així com diferents campanyes de difusió i promoció del comerç de Lleida i la seva aposta per la venda a través d’Internet. També es va comptar amb la presència del president de l’eix comercial, el Sr. Carles Fontova i del regidor de comerç de l’Ajuntament el Sr. Rafel Peris, amb qui es van intercanviar diferents experiències i on ens van comentar la seva aposta ferma per desenvolupar accions conjuntes entre comerç i turisme de qualitat.

Un dels aspectes importants a dur a terme per l’Associació de comerciants de Begur és conèixer diferents plans d’accions d’altres associacions, per tal d’analitzar altres iniciatives entre el sector comercial i l’administració local.

A més d’aquest aspecte, es va valorar la creació d’una pàgina a Internet per a realitzar vendes on-line, ja que avui en dia és totalment necessari tenir presència a les xarxes per tal de fer publicitat de les empreses i comunicar-se directament amb el client.

Sortides com aquesta són una iniciativa de l’Associació de Comerciants de Begur, amb el suport de l’Ajuntament de Begur.