La Fundació Esportiva Begur es presenta davant l'afició

Amb un passadís de gegants del primer equip i a l'americana els nois i noies de bàsquet i patinatge de la Fundació Esportiva Begur van presentar les seves credencials davant familiars i simpatitzants del club.

La presentació oficial de l'equip va comptar amb una nutrida presència dels esportistes begurencs.

La Fundació Esportiva Begur té enguany 20 nois i noies que fan patinatge i 55 jugadors i jugadores de bàsquet. Aquests darrers estan enquadrats en 4 equips de base més un de sènior masculí.

Tot i una davallada en el nombre d'esportistes que militen al club la jornada de presentació dels seus equips va servir un cop més per demostrar que l'esport al municipi gaudeix de bona salut.

Els més agraïts com sempre els familiars. Pares, mares, avis, àvies, germans, germanes i tiets van omplir les grades del pavelló municipal per veure la posta de llarg dels seus parents.

La Fundació Esportiva Begur té per objectiu promocionar l'esport de base a la vila. Està dirigida per un patronat on l'Ajuntment hi té una presència destacada. Al marge d'ampliar l'oferta d'activitats que es poden fer a Begur, tant l'Ajutnament com els responsables del club, creuen que l'esport de base forma part de l'educació. Ensenya valors de companyerisme, treball en equip i aporta uns coneixements i actituds cíviques que complementen l'escola.