Begur aprova el pressupost del 2014

L'ajuntament de Begur ha aprovat un pressupost que puja a 8.642.000 euros. Esdevé un pressupost realista, que toca de peus a terra, sense inversions milionàries i mantenint la pressió fiscal congelada.


Davant el context de crisi en el que ens trobem l'equip de govern de Begur ha decidit no tocar ni les taxes ni els impostos municipals. No augmentarà, doncs, la pressió fiscal i s'incrementen les bonificacions a l'Impost de Béns Immobles.

Des del govern asseguren que l'acurada gestió de les arques municipals que porten a terme des de fa anys els permet mantenir tots els serveis en marxa i tampoc els obliga a demanar cap crèdit per afrontar les inversions que volen executar de cara l'any que ve. Prop d'un milió d'euros en diferents millores al municipi que pagaran amb recusos propis i aportacions dels ciutadans mitjançant contribucions especials.

Es tracta d'un pressupost lleugerament inferior al d'aquest 2013. L'ajuntament de Begur, a més, baixa un 10% la ràtio d'endeutament fins a un 43'05%.