Els escolars de Begur inicien les festes cantant nadales

Al ritme de la clàssica nadala de 'El Petit Vailet' ha començat la cantada de nadales de l'escola de Begur. Un any més el darrer dia de classe abans de començar les vacances de Nadal, els carrers de Begur tenen música en directe.

 

Tots els alumnes de l'escola Doctor Arruga de la vila participen a la cantada de nadales. Tal i com marca la tradició, la primera a interpretar es fa de manera conjunta, tots junts, des dels nens i nenes de P-3 fins els més grans de sisè de primària entonen a una sola veu una nadala, enguany s'ha escollit 'El Petit Vailet'.

La plaça de la vila s'ha omplert de gom a gom per veure aquest concert a l'aire lliure per part dels escolars del municipi. Les escales de l'església s'ha convertit en l'escenari per on tots els alumnes, per ordre de classe, han pujat per cantar.

La cantada serveix per tancar el primer trimestre escolar i donar la benviguda a les festes nadalenques. Des d'aquest divendres i fins el 7 de gener els nens i nenes estan de vacances. Dies carregats d'apats familiars però amb algunes estones lliures per poder disfrutar de les múltiples activitats que hi han programades en el municipi i on els més petits de la casa hi tenen un paper important.