Els Pessebres infantils més originals competeixen a Begur

 Amb Cds, llaminadures, sabates, suro o qualsevol cosa que se'ns passi pel cap. La imaginació dels nens i nenes de Begur no té límit, i un any més, ho han pogut demostrar al 22é concurs de Pessebres Infantils que organitza l'ajuntament i l'Escola Doctor Arruga amb motiu de les Festes de Nadal.

Des de fa cinc anys, el concurs de pessebres es complementa amb el Concurs de Postals de Nadal. La guanyadora serveix per il•lustrar el cartell de les Festes de l'any següent.

Carlos Garcia, que ha guanyat a la categoria de les postals de Nadal amb un dibuix inspirat en el seu poble engalanat per les Festes i els àpats familiars de Nadal, no s'esperava el premi. I tots els guanyadors i participants del Concurs de Pessebres, en reconeixement a la seva feina, han tingut una medalla commemorativa i diferents premis pels grups vencedors.

Abans del lliurament dels premis, es va fer una cantada de nadales i una xocolatada.

El Concurs de Pessebres de l'Escola Doctor Arruga es una de les activitats més esperades de la programació d'aquests dies, que enguany, inclou diverses novetats a l'entorn de la Cavalcada dels Reis d'Orient i els dies previs.