Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Els alumnes de Begur coneixen el passat indià del municipi

Conèixer la nostra història és quelcom molt important. Per aquesta raó, aquest dimarts al matí els nens i nenes de l'escola L'Olivar Vell d'Esclanyà s'han desplaçat a Begur per conèixer en primera persona qui eren els Indians.

This text will be replaced

Amb la iniciativa de la mateixa escola, gràcies a la Xarxa de Municipis Indians i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Begur, els alumnes han après d'una manera molt real com vivien aquests aventurers i comerciants que tornaven d'haver fet fortuna a les amèriques, ja que han tingut la oportunitat d'entrar a una autèntica casa d'indians.

Per fer-los entendre millor els continguts, el grup de teatre Es Quinze de Begur, que també participa a la fira d'Indians que es celebra a l'estiu al municipi, ha representat en cada estança de la casa Pere Roger la vida quotidiana que feien els indians un cop arribats a Catalunya després del llarg viatge a Amèrica.

La casa Pere Roger, que antigament va ser una casa d'indians caracteritzada per la millor arquitectura de l'època, ha estat l'escenari d'aquestes petites representacions que han deixat els nens bocabadats i que els ha ajudat a entendre qui eren els indians i a conèixer una mica més el poble de Begur.

Aquesta iniciativa ha donat els seus resultats ja que els alumnes han sortit contents i satisfets del que han après i els professors han pogut ensenyar la història local d'una manera més divertida i dinàmica.