Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Begur celebra la Diada del Medi Ambient

Un any més Begur segueix apostant per tenir cura del medi ambient. Per aquesta causa aquest diumenge es va celebrar a la vila una nova edició de la Diada del Medi Ambient
 que des de fa ja molts anys s'organitza al municipi.
 
This text will be replaced
 
Durant la jornada, que va tenir com a protagonistes principals els nens i nenes de Begur, es van fer diverses activitats relacionades amb la temàtica del medi ambient. Per una banda, i com ja és habitual en aquesta festivitat, es va fer una plantada d'arbres a la pedrera del poble que, per segon any consecutiu, van ser alzines.
 
Els nens i nenes de les escoles de la vila, tant l'escola Doctor Arruga com la Llar d'Infants Ses Falugues van participar en l'activitat i van plantar les alzines amb els seus amics i familiars.
 
L'objectiu de la plantada d'arbres a la pedrera de Begur és arribar a restaurar-la i que, d'aquí un temps, els arbres plantats pels mateixos ciutadans cobreixin aquest espai.
 
D'altra banda, entre les diverses activitats que es van fer també es va organitzar un concurs de dibuix pels escolars. 
 
La jornada va resultar molt exitosa ja que la participació va ser nombrosa i van destacar la il·lusió i les ganes dels nens i nenes per plantar els arbres al seu municipi.