Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

La Campanya del Peix de Roca torna a Begur

Begur ha encetat aquest dissabte la tradicional campanya gastronòmica del peix de roca, un dels productes estrella a la vila. En aquesta 16a edició, 17 restaurants begurencs s'han afegit a la iniciativa amb menús adaptables a totes les butxaques que van dels 30 als 60 euros.
This text will be replaced
 
 
El padrí de la campanya d'enguany ha estat Quim Caselles, el xef del Restaurant Casamar de Llafranc premiat amb una estrella Michelin. Caselles, ha volgut ressaltar el fet tradicional i identitari de la cuina begurenca.
 
El peix de roca és un producte molt apreciat a la gastronomia dels països catalans i que es pot preparar en mil i un plats diferents com suquets, sopes, brous, fumets, fideus o arrossos. Després de la presentació de la campanya al consistori begurenc,  es van portar a terme diversos tastets a la plaça de la vila de la mà dels restaurants participants al menú del peix de roca. Una tasca, la dels restauradors, que des de l'ajuntament s'ha volgut posar en valor. 
 
Una de les novetats principals de l'edició d'enguany és el 'Begur de Vins'. 10 cellers amb denominació d'origen Empordà meridaran amb vi aquesta campanya a partir del 2 de maig.
 
La 16a edició del 'Peix de roca de Begur' s'allargarà fins el dia 26 d'abril i comptarà amb diverses activitats paral·leles als menús com el concurs de decoració d'aparadors o el concurs de cuina popular del peix de roca.