Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Begur celebra el concurs de cuina del peix de roca

El peix de roca com a ingredient base i a partir d'aquí a fer volar la imaginació. Aquest és l'únic requisit que van haver de complir els participants al concurs de cuina peix de roca que va organitzar Begur. 
This text will be replaced
 
La plaça de la vila de Begur es va convertir el dissabte en una gran cuina a l'aire lliure on els 15 cuiners participants al concurs es van encarregar de fer que al centre del municipi es respirés una oloreta especial.
 
Des dels plats més tradicionals com pot ser un suquet als de nova generació, incorporant ingredients més innovadors que, fan dels plats unes propostes de cuina més moderna. En definitiva, 15 plats de gran qualitat amb el peix de roca com a protagonista que van fer trencar al cap al jurat.
 
Begur ha sumat ja vuit edicions d'aquest concurs que enguany ha augmentat la seva participació de manera considerable. En acabar la deliveració del jurat, els plats es van posar a l'abast de totes les persones i es van servir en forma de tastet.
 
El concurs de cuina és una de les diverses propostes emmarcades dins la campanya gastronòmica del peix de roca que va arrencar fa unes setmanes a Begur. La campanya pretén dinamitzar els diferents sectors del teixit social i empresarial del municipi. 
 
El mateix dissabte es va portar a terme el lliurament de guardons als establiments comercials participants al concurs d'aparadors. El menú del peix de roca es pot degustar en 17 restaurants del municipi fins el proper 9 de juny.